An infill extension was created within an existing internal quad to increase internal accommodation.  The project also included stage refurbishment and extensive car park alterations and extensions, including a security system complete with a concierge manned gate system.  The infill extension had no external access so all excavated material and new imported materials had to be brought in through the school.  As the works progressed, the Client’s requirements increased dramatically and a 40%  increase in the volume of work had to be accommodated within the same 6 week period.   This was achieved with daily review and planning meetings with the construction team and specialist subcontractors.  As a result of our long term partnered arrangements with our supply chain with whom we have built professional relationships up with over many years, the project was delivered on time and to the Client’s satisfaction.

Check out some more of our projects

P&H Pipelines

June 11, 2018

MacMillan Cancer Support Centre

June 11, 2018

Mottram House Barns

June 11, 2018